ZELF BIER TAPPEN

Zelf bier tappen
bij la Socci


la Socci heeft naast de 18 tappunten ook nog 16 zelftaps, verdeeld over 2 tapwanden. Bij deze tapwanden kun je zelf bier tappen, proeven en ontdekken welke bieren je lekker vindt. De bieren op deze tapwanden wisselen met grote regelmaat.

Hoe werkt het zelftap-systeem??
Koop bij de bar een tapkaart en laat er een bedrag opzetten - voor de tapkaart zelf rekenen we € 2,50 aan borg - Plaats de tapkaart in één van de houders aan de tapwanden; kies je favoriete bier en tappen maar.
- zie de tapinstructie bij de tapwanden of speel de video af -

Even een bier proeven??
Kies het bier; tap hiervan een beetje; proef en beslis of je hiervan meer gaat tappen;
zo niet, spoel je glas en kies een ander bier. Het mooie van zelf tappen is: je hoeft niet meteen een vol glas te tappen, je bepaalt zelf het volume aan bier in je glas en je rekent per centiliter getapt bier af. Dit wordt automatisch van het saldo op je tapkaart in mindering gebracht.

Tapkaart leeg getapt??
Geen saldo meer op de kaart?? Geen probleem, bij de bar kun je de pas weer opwaarderen met een gewenst bedrag.

Tapkaart houden of inleveren??
Bij vertrek kun je de tapkaart gewoon meenemen, want het restantbedrag blijft gewoon op je tapkaart staan. Bij een volgend bezoek laat je je kaart weer activeren, zodat je deze verder kunt gebruiken Een lege tapkaart mag je ook weer inleveren bij de bar; het bedrag van € 2,50 aan borg krijg je dan uiteraard terug. Een restantbedrag dat nog op de tapkaart staat kunnen we echter NIET terug betalen! Dit bedrag kan eventueel wel worden verrekend met een openstaand bedrag van genuttigde hapjes, gerechten en/of andere consumpties. 

Tapkaart verloren??
Geef dit direct aan ons door. We blokkeren dan je tapkaart. Komt de tapkaart niet terug, ben je het bedrag dat de kaart staat helaas kwijt! Bij verlies kunnen we het restantbedrag niet vergoeden. - daarom adviseren wij om per keer maximaal € 50,00 op je pas te zetten, want tussentijds bijboeken is zo gebeurd -

Met z'n allen blijven genieten!!
PS: Wellicht overbodig om te vermelden, maar om excessief drinken te voorkomen, behouden wij ons het recht voor, bij constatering hiervan, je tapkaart in te nemen, dan wel te blokkeren. Blijven we het met z'n allen gezelig houden!!


Enjoy the Craft Beer Experience


Wist je dat? 

je de tapkaart na gebruik mag meenemen?

het tegoed gewoon op je tappas blijft staan voor een volgende keer!


This website was made with Mobirise themes