RONDLEIDINGEN

RONDLEIDING EN BIERPROEVERIJ
Op afspraak worden rondleidingen gegeven door de Stadsbrouwerij in combinatie met een bierproeverij van vijf speciaal bieren. De rondleiding start in de authentieke gewelvenkelder van de stadsbrouwerij met een stukje bierhistorie. Wij leggen hierbij een relatie met de rijke bierhistorie van Zutphen, want de stad Zutphen telde in de middeleeuwen zo’n 40 bierbrouwerijen. Ook vertellen wij u hoe vroeger bier werd gebrouwen en hoe dit tegenwoordig gebeurt.
Verder krijgt u de gelegenheid om vijf verschillende speciaal bieren te proeven. De brouwer legt u uit hoe de bieren zijn gemaakt en welke ingrediënten er in de bieren zijn verwerkt. Tenslotte volgt de rondleiding langs de brouwinstallatie en wordt het brouwproces toegelicht. Een rondleiding met bierproeverij duurt ca. 1,5 uur en de minimale groepsgrootte is 8 personen. Rondleiding kunnen worden geboekt op maandag t/m zaterdag tussen 12:00 tot 16:00 uur.

(Klik hier om te reserveren)
Wilt u andere tijden, gelieve u telefonisch contact op te nemen (0575 – 546688) om eventuele andere mogelijkheden te bespreken.

De kosten voor een rondleiding, incl. bierproeverij, zijn € 11,50 p.p.

Bent u met minder dan 8 personen en wilt u toch deelnemen, informeer dan of u eventueel kunt aansluiten bij een groep. Voor meer informatie kunt een folder aanvragen – telefoonnumer 0575 – 546688.

Reden genoeg om de exclusieve bieren van Stadsbrouwerij Cambrinus te proeven

%d bloggers liken dit: