Rondleidingen / Bierproeverijen

Ontdek de bieren van de Stadsbrouwerij
Ontdek de bieren van de Stadsbrouwerij door een:

Rondleidingen
I.v.m. de verhuizing van onze brouwinstallatie naar een andere locatie in Zutphen is het nu 
NIET mogelijk om rondleidingen te verzorgen. 
Op de nieuwe locatie verzorgen wij rondleidingen door de bierbrouwerij. Deze worden gecombineerd met een rondleiding door onze nieuwe distilleerderij.  Een rondleiding duurt ca. 1,5 uur, Na de rondleiding kunt u bij Stadsbrouwerij Cambrinus gebruik maken van een bierproeverij of proeverij van onze nieuwe distillaten.

Bierproeverijen:
Proeverij aan tafel
Om onze bieren te kunnen proeven kennen we de proeverij aan tafel, waarbij u 4 huisbieren in proefglazen krijgt.  De bediening vertelt u welke bieren u gaat proeven, met de specifieke kenmerken. Een proeverij aan tafel kost € 8,50 p.p. (bestaande uit 4 proefglazen met huisbier en een mandje stokbrood).  Een proeverij aan tafel is een mooi vertrekpunt om de speciaal bieren van de Stadsbrouwerij te proeven, zonder een rondleiding. Overigens kunt u de brouwinstallatie gewoon bekijken, want deze staat opgesteld in het Grandcafé. 

High Beer
Tijdens een High Beer wordt door de bediening drie glazen huisbier geserveerd, waarbij u van allerlei koude en warme hapjes kunt genieten. Ook bestaat de mogelijkheid om in plaats van de 3 geserveerde huisbieren, zelf bieren te tappen aan een van onze zelftapwanden.
Klik hier voor meer informatie

Created with Mobirise bootstrap theme