ETEN EN DRINKEN BIJ DE BROUWER

ETEN BIJ DE BROUWER
Dat u bij de Stadsbrouwerij bier kunt drinken is vanzelfsprekend!
Maar weet u dat wij naast ons breed bierassortiment ook een mooi lunch, diner aanbieden. En wat denkt u van onze uitgebreide borrelkaart! Naast de à la carte gerechten, hebben wij speciaal voor groepen samengestelde menukaarten, waar u als groep kunt kiezen uit drie verschillende keuzemenu’s of voor grote groepen uit verschillende buffetten (zowel voor lunch, diner of hapjes).
Voor een gedetailleerd overzicht van verwijzen wij u graag naar onze menukaarten. U vindt deze in de bovenste menubalk of door op deze link te klikken.

BIEREN
In totaal zijn er 18 bieren op de tap te vinden. Van deze tapbieren zijn vijf à zes bieren huisbieren. Met de seizoenen mee worden verschillende bierstijlen gebrouwen, zoals de Hanzebock (dubbelbock), SjoS (Urtyp Pilsner), Witte Wolf (Belgisch Wit). Voor een compleet assortiment van huis- en gastbieren klik hier op onze bierkaart.

BITES 
Wat past er beter bij elkaar als bier en lekkere bites!! Daarom voeren wij een ruime hapjeskaart, die in combinatie met onze bieren een mooi samenspel vormen. Naast onze topper “Bierfriet” hebben we allerlei bites, al dan niet huisgemaakt. “Beer & Bites” zorgen voor een gezellig samen zijn.  Klik hier voor onze hapjeskaart

BELEVING
Waar vindt u een horecaplek in Zutphen waar zoveel te beleven valt, zowel op het gebied van drank als eten. Kijken hoe de brouwer z’n bieren brouwt, terwijl u samen geniet van High Beer, een rondleiding/bierproeverij, lunch, diner, borrel of hapje; Of wat denkt u van een feestje in de gewelvenkelder; een compleet verzorgd arrangement, een whisky- of cognac-proeverijen. Noemt u maar op, niets is ons teveel. Dus voor een gezellig dagje/avondje uit, alleen of met familie of vrienden, u bent bij de Stadsbrouwerij aan het juiste adres.

%d bloggers liken dit: