ARRANGEMENTEN

Alle arrangementen van Stadsbrouwerij Cambrinus

Onze arrangementen

Bij de Stadsbrouwerij zijn verschillende arrangementen mogelijk; Wij werken nauw samen met collega-ondernemers en plaatselijke of regionale VVV’s en verzorgen voor jou graag een complete invulling van een dag of dagdeel. 

LET OP:
in verband met de verhuizing van onze brouwinstallatie naar een ander locatie in Zutphen, kunnen er tot 1 november 2021 GEEN rondleidingen worden verzorgd. Op de nieuwe locatie wordt de rondleiding  gecombineerd met een rondleiding door onze nieuwe distilleerderij

Een rondleiding met bierproeverij duurt ca. 2 uur, dit is inclusief een proeverij van 4 proefglazen speciaal bier die bij Stadsbrouwerij Cambrinus wordt verzorgd.
Je wordt door de brouwer meegenomen in zijn verhaal over bieren. Hij vertelt je over de historie van bier, van vroeger tot aan nu en over het brouwproces, de brouwerij en de bieren. Tijdens de bierproeverij proef je de speciaal bieren van de Stadsbrouwerij. Daarbij wordt uitgelegd om welke bieren het gaat en hoe deze worden gebrouwen en met welke ingrediënten.

De kosten voor de rondleiding met bierproeverij bedragen € 12,50 p.p.
Rondleidingen met bierproeverij worden -alleen op afspraak- georganiseerd op
maandag t/m zaterdag.
(op zondagen vinden geen rondleidingen plaats)

De historische stadswandelingen duren ongeveer 1,5 uur. Je wandelt onder begeleiding van één van de stadsgidsen langs de mooiste plekjes en gebouwen van de binnenstad van het historische Zutphen. De gidsen geven veel aanvullende informatie over de historie van de Hanzestad Zutphen en haar bewoners. Vertrek en aankomst bij de Stadsbrouwerij.

De kosten voor deze stadswandeling bedragen € 5,00 p.p.

Stadsbrouwerij Cambrinus is bij uitstek de plaats in Zutphen om gezellig te komen borrelen.
Specifiek voor de speciaal bieren hebben wij 34 tappunten, waar onze eigen huisgebrouwen bieren en verschillende “gastbieren” vers van de tap komen. Van deze 34 tappunten zijn er 18 reguliere tappunten en 16 zelftaps verdeeld over twee zelftapwanden. Bij de twee zelftapwanden kun je zelf bier tappen, proeven en ontdekken welk bier je lekker vindt. Daarvoor wordt een zelfgekozen bedrag opgeladen op een pasje waarmee je bij de tapwanden zelf je bier tapt. Je bepaalt zelf welk bier en hoeveel cl. en je rekent af per cl geptapt bier. Dit wordt automatisch van je tapkaart afgeboekt.

Tijdens een High Beer worden in twee etappes allerlei koude en warme hapjes geserveerd en krijg je 3 glazen speciaal bier à 25 cl te drinken. De bediening geeft daarbij een toelichting op de bieren. In plaats van de 3 huisbieren kun je ook kiezen voor een tapkaart om de bieren zelf te kiezen en te tappen van één van de zelftapwanden.

De kosten voor de High Beer zijn € 27,50 p.p.

Je vaart met de Fluisterboot over een deel van de Berkel en de binnengracht van Zutphen. Tijdens de rondvaart vertelt de schipper vertelt je over de bezienswaardigheden en leuke anekdotes van Zutphen. De vaart duurt ruim 1 uur en je kunt via ons een 20 persoonsboot € 110,00 of een 12-persoonsboot € 60,00 reserveren. Wij reserveren kosteloos voor onze gasten de gewenste boot en je krijgt van ons een voucher mee, die je kunt afgeven aan de schipper als vaarbewijs.

Onze authentieke gewelvenkelder is een sfeervolle ruimte waar je met een groep een feestje of partij kunt houden tot maximaal 50 personen. Hierbij wordt in overleg met jou een invulling van zitplaatsen en sta-tafels gemaakt. Je kunt kiezen om de drankjes en hapjes te laten noteren naar werkelijk verbruik of een all-in arrangement nemen tegen een vaste prijs per gast. Ook bieden we een invullingen voor een groeps High Beer, lunchbuffet en/of dinerbuffet.

De City Escape game is een 100% interactieve outdoor-activiteit die wij samen met onze partner Pitch en Putt Bussloo aanbieden in Zutphen. In de city-game gaan teams van 6 tot 8 personen de onderlinge strijd tegen elkaar aan, met als doel zoveel mogelijk buit te bemachtigen. Elk team gaat gewapend met een tablet en een koffer vol hulp attributen op zoek naar onder ander virtuele kluizen, puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden. De City Escape Game bevat opdrachten die specifiek zijn voor Zutphen. De game kan worden gecombineerd met een lunch, borrel, hapje, diner en/of rondleiding-bierproeverij bij de Stadsbrouwerij.

Graag combineren wij bovenstaande mogelijkheden voor je in een dag-, middag- of avondprogramma en maken graag voor jou een aanbod op maat.

How to create your own site - Try here