Winnaars van de stempelkaart Het Anker bekend!!

Vrijdag, 7 december 2018 zijn de 5 winnaars bekend geworden van de november-maand-actie, de taptake-over door brouwerij Het Anker uit Mechelen. Zoals bekend hebben wij in samenwerking met brouwerij Het Anker, gedurende de maand november, bij onze gasten een stempelkaart afgestempeld bij het drinken van de 8 verschillende Het Anker-bieren op een van onze tapwanden.

Zie hier de video van de trekking. 

Dit zijn geworden:
5e Prijs:  E. Beumer              – 3/4 ltr Gouden Carolus Tripel + Barmat
4e Prijs:  T. & J. van Toor   – 3/4 ltr Gouden Carolus Tripel + Barmat
3e Prijs:  L.H. Riesebos       – Emmer met Maneblusser bieren + Barmat
2e Prijs: R. Groot Wassink – 1 meter “Het Anker bieren” + Barmat
Hoofdprijs: W. Verbunt      – “Slapen bij de brouwer” een overnachting in een van de luxe kamers van het hotel. Voor 2 personen een compleet verzorgd verblijf bij brouwerij Het Anker in Mechelen, met een overnachting in het hotel van brouwerij. Inclusief een bezoek aan en rondleiding door de brouwerij (inclusief degustatie) en een bezoek aan en rondleiding door de whisky-stokerij de Molenberg (inclusief degustatie), waar de bieren van brouwerij Het Anker worden gedestilleerd tot hun “Single Malt” whisky.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met de prijzen. Deze zijn vanaf zaterdag 7 december 2018 op te halen bij Stadsbrouwerij Cambrinus.

 

%d bloggers liken dit: