STADSBROUWERIJ

STADSBROUWERIJ CAMBRINUS
Hartje centrum van Zutphen vindt u het grandcafé van de Hanze-stadsbrouwerij “Stadsbrouwerij Cambrinus”. In het grandcafé worden in de eigen brouwinstallatie de speciaal bieren gebrouwen. De Stadsbrouwerij heeft naast het cafégedeelte ook een authentiek middeleeuws proeflokaal en een gezellig terras. Als gast kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie of genieten van een lunch- en/of diner-gerecht en uiteraard van de speciaal bieren uit de eigen brouwerij.

RONDLEIDINGEN
Naast de unieke gelegenheid om onze exclusieve bieren te proeven, worden er dagelijks rondleidingen door de brouwerij verzorgd, gevolgd door een bierproeverij van vijf speciaal bieren.

SPECIAAL BIEREN
De ambachtelijke bieren van de Stadsbrouwerij zijn zowel van hoge als lage gisting en worden niet gefiltreerd en gepasteuriseerd, waardoor de volle smaak van de gebruikte ingrediënten in het bier aanwezig blijft. De grondstoffen worden door de brouwer streng geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit.

KWALITEIT
Bij de Stadsbrouwerij staat het genieten voorop, van de gerechten, het speciaal bier en alle andere producten. Het leveren van kwaliteit staat bij de Stadsbrouwerij hoog in het vaandel.
De koks van de Stadsbrouwerij zullen u regelmatig verrassen met tal van gerechten, waarin de bieren van de Stadsbrouwerij zijn verwerkt.

Redenen genoeg om de speciaal bieren van Stadsbrouwerij Cambrinus te proeven

%d bloggers liken dit: