ONZE BIEREN

BROUWEN
De speciaal bieren van Stadsbrouwerij Cambrinus worden gebrouwen in de brouwinstallatie, die achter in het grandcafé staat. Bent u als gast bij de Stadsbrouwerij aanwezig terwijl er wordt gebrouwen, dan kunt u zien hoe dit gebeurt. U ruikt de moutige geuren van het graan, de aroma’s van hop en andere ingrediënten die tijdens het brouwproces worden gebruikt.

SPECIAAL BIEREN
De bieren van de Stadsbrouwerij zijn zowel van hoge als lage gisting. De bieren worden niet gefiltreerd en gepasteuriseerd, waardoor de volle smaak van de gebruikte ingrediënten in het bier aanwezig blijft. De grondstoffen worden door de brouwer streng geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit.

HUISBIEREN
Het hele jaar door staan de volgende bieren bij de Zutphense Stadsbrouwerij op kaart:

  • Liesje – Blond bier 6,5%
  • Broedertje – Dubbel 8,0%
  • DrogeNap – Tripel 9,5%
  • Magistraat – Barley Wine 12,5%

Naast genoemde bieren worden ook regelmatig andere (seizoens)bieren gebrouwen, zoals de Hanzebock(dubbelbock 8,8%),  Witte Wolf(Belgisch Wit 5,2%), Lipica – (Weizen 5,3%), Oktoberfest – (Märzen 4,9%), Robert – (Sterke Blonde 8,0%), SjoS – (Urtype Pilsener 5,2%), Torenwolf – (Irish Red Ale 5,2%).

Voor de actuele bierkaart in pdf klik op deze link.

GASTBIEREN
Naast de eigen speciaal bieren heeft de Stadsbrouwerij ook diverse gastbieren, En ook deze bieren komen bij de Stadsbrouwerij vers van de 18 tappunten!!

RONDLEIDINGEN
Wilt u weten hoe deze bieren worden gebrouwen en hoe ze smaken, reserveer dan een rondleiding/bierproeverij. Tijdens de rondleiding krijgt u een bierproeverij van zes speciaal bieren. Of ga voor een High Beer.

Voor meer informatie kunt de folder aanvragen of hier downloaden of gewoon even bellen met Stadsbrouwerij
(tel 0575 54 66 88).

Reden genoeg om de speciaal bieren van Stadsbrouwerij Cambrinus te proeven