ONZE BIEREN

HUISGEBROUWEN BIEREN
De speciaal bieren van Stadsbrouwerij Cambrinus worden gebrouwen in de eigen brouwinstallatie, die achter in het grandcafé staat. Bent u als gast bij de Stadsbrouwerij aanwezig terwijl er wordt gebrouwen, dan kunt u ervaren hoe onze bieren worden gebrouwd. Bij binnenkomst ruikt u dan de moutige geuren van het graan, de aroma’s van hop en de andere ingrediënten die tijdens het brouwproces worden gebruikt. De brouwer is natuurlijk aanwezig en vertelt u als hij even tijd heeft graag over het brouwproces.

SPECIAAL BIEREN
Bij de Stadsbrouwerij brouwen we bieren van zowel hoge als lage gisting. Onze bieren worden niet gefiltreerd en/of gepasteuriseerd, waardoor de volle smaak van de gebruikte ingrediënten in het bier aanwezig blijft. De grondstoffen worden door de brouwer streng geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit.

Het hele jaar door staan de volgende bieren bij de Zutphense Stadsbrouwerij op kaart:

Naast genoemde standaar huisbieren brouwen wij ook seizoensbieren, zoals onder meer de Hanzebock(een ondergistende Dubbelbock 8,8%),  Witte Wolf(type Belgisch Wit 5,3%), Lipica – (Hefeweizen 5,3%), Oktoberfest – (Märzen 4,8%), Robert – (Sterke Blonde 8,5%), SjoS – (Urtype Pilsener 5,2%), Torenwolf – (Irish Red Ale 5,0%).

We beschikken bij de Stadsbrouwerij over 34 tapkranen, waarvan 16 zelftapkranen.
Daarom voeren wij naast onze eigen huisbieren ook verschillende “gastbieren”. Ook deze gastbieren vindt bij ons vers op de tap. We wisselen met grote regelmatig de gastbieren. Dus zoekt u een bijzonder bier op tap….  wellicht staat deze wel bij ons op de tap. En zo niet, laat ons dat even weten, zodat wij misschien een volgende keer hiervoor kunnen zorgen.

Voor de actuele BIEREN op de reguliere tappunten en fles klik op deze link ==>> Bierkaart

Voor de bieren op de ZELFTAPWAND klik op deze link ==>> Tapwand

RONDLEIDINGEN
Wilt u weten hoe onze bieren worden gebrouwen en hoe ze smaken, reserveer dan een rondleiding/bierproeverij. Tijdens de rondleiding krijgt u een bierproeverij van vijf van onze speciaal bieren. Of ga met z’n allen helemaal genieten van onze bieren in combinatie met allerlei hapjes, kies dan voor een High Beer.

Voor meer informatie kunt de folder aanvragen of hier downloaden of gewoon even bellen met Stadsbrouwerij
(tel 0575 54 66 88).

Reden genoeg om de speciaal bieren van Stadsbrouwerij Cambrinus te proeven

%d bloggers liken dit: