Nieuw arrangement “City Escape”, samenwerking tussen Pitch&Putt Bussloo en Stadsbrouwerij Cambrinus

Samenwerking Pitch&Putt Bussloo en Stadsbrouwerij Cambrinus Zutphen voor de Escape Game en City Escape

Wilp/Zutpen, 10 maart 2019.

Een maand geleden opende Pitch&Putt Bussloo haar eerste twee totaal vernieuwende en spectaculaire Escape Rooms. De Escape Rooms: “The Jungle” en “The Revenge of the General” zijn met alle special effects nu al een groot succes! Deze escape rooms kunnen qua moeilijkheid worden aangepast voor gezinnen en zelfs specifiek voor kinderfeestjes voor kinderen vanaf 10 jaar. Deze maand komt de derde Escape Room “De Bom” hier nog bij en alsof dit nog niet genoeg is breidt Pitch&Putt nog verder uit!

Met ingang van maart 2019 biedt zij tevens de sensationele nieuwe interactieve outdoor activiteiten:

De Escape Game en de City Escape Game!

Een uitdagende, hilarische outdoor variant op de bekende Escape Rooms, die vraagt om een sterk staaltje teamwork en daarmee uitermate geschikt is voor grote groepen. Hiermee past deze activiteit helemaal in de visie om nog verder uit te groeien tot hét in- en outdoor activiteitencentrum van de regio voor groepsuitjes, familiefeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes en kinderfeestjes.

Zowel de Escape Game als de City Escape Game zijn 100% interactieve outdoor activiteiten, waarbij teams van 6 tot 8 personen de onderlinge strijd tegen elkaar aangaan, met als doel zoveel mogelijk buit te bemachtigen. Elk team gaat gewapend met een tablet en een koffer vol hulp attributen in Zutphen op zoek naar onder ander virtuele kluizen, puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden. De City Escape Game komt naast Zutphen ook beschikbaar in Apeldoorn en Deventer en bevat opdrachten die specifiek zijn voor de betreffende plaatsen!

Pitch&Putt Bussloo heeft hiervoor een samenwerking gezocht met een aantal gerenommeerde horecabedrijven voor genoemde steden: Stadbrouwerij Cambrinus voor Zutphen, Het Stadscafé voor Apeldoorn en St. Tropez Gastrolounge (Boode) voor Deventer. Vanuit deze locaties wordt de Escape Game in desbetreffende stad gestart en genoemde bedrijven verzorgen voor, tijdens of na de spelen alle horecawensen van de deelnemende teams.

%d bloggers liken dit: