Het is zover…..

Ja, ja….. het is zover….
Per 1 mei 2018 hebben wij als Stadsbrouwerij Cambrinus al onze keukenactiviteiten ondergebracht bij

Wij liepen al een tijdje rond met het idee om bij de Stadsbrouwerij nog meer met bier te doen dan tot nu toe het geval was. We hadden plannen om, onder meer, naast de huidige 18 tappunten nog meer bieren op de tap te hebben, bier af te vullen in flessen en growlers, een bierwand maken met meer dan 50 bieren op fles, en weer opnieuw BEER& FOOD combinaties te gaan maken, etc. etc. Maar ja, waar haal je de tijd en vakmensen vandaan….

Daarom zijn wij afgelopen periode druk in de weer geweest met onze horeca-collega’s Antwan Berntssen van Catering Zutphen en Bram Straub van Achterhoek Catering om te kijken of zij een rol konden spelen in onze wensen.
Deze gesprekken hebben erin geresulteerd, dat Bram en Antwan samen een nieuw bedrijf hebben gesticht met de naam “KEUKENRAAD”. En zoals gezegd gaat KEUKENRAAD alle keukenactiviteiten ter plekke bij en voor de Stadsbrouwerij verzorgen. Bram en Antwan zullen zich zelf binnenkort op onze website voorstellen, maar nu eerst de menukaarten die zij voor de Stadsbrouwerij hebben gemaakt.

                   
Maar hou de beide heren van KEUKENRAAD komende tijd goed in de gaten, want het belooft wat te worden…… Wat te denken aan om op het terras voor de gasten te gaan ………… en ………. en ……….. en ………..
Nee, we verklappen nu nog niets, maar blijf komende tijd de Stadsbrouwerij volgen!

En wijzelf?  Onze ideeën op korte termijn gaan realiseren, door nog meeeeeeeeeer bieren op de tap te hebben – van 18 tappunten naar 34 tappunten (en wat voor taps!) !!!
En veel gasten zullen, met ons, heel erg blij zijn:  onze huisbieren afvullen op fles en growlers!

Gerrit en Elice

%d bloggers liken dit: