Stadsbrouwerij Cambrinus

We missen jou...!!!, maar jij hoeft ons niet te missen....!!!

Voorlopig geen bezoek meer aan de Stadsbrouwerij!

Helaas worden ook wij geconfronteerd met het overheidsbesluit om de horeca in elk geval te sluiten t/m 6 april a.s., met alle gevolgen vandien.

Om onze gasten toch te kunnen voorzien van ons geliefde bier, hebben wij besloten om onze huisbieren, die normaal gesproken alleen maar bij ons van de tap verkrijgbaar zijn, voor jullie te gaan bottelen en deze thuis bij jullie te bezorgen! Voorlopig hebben we 4 verschillende huisbieren afgevuld, maar daar komen binnenkort meer bij. Je kunt deze bieren bestellen op onze nieuw ingerichte bestelsite en de bieren worden door ons bij jou thuis afgeleverd!!  - voorlopig alleen thuisbezorging in Zutphen, Warnsveld, Brummen, Eefde, Gorssel, Epse, Apeldoorn en Zwolle -

Ook gaan we leuke acties met de bieren maken. Eentje hebben we al bedacht, nl. de MYSTERY-Beergame.

Hieronder vind je een overzicht van de bieren die wij momenteel beschikbaar hebben.

Stadsbrouwerij Cambrinus

LIESJE

Voor velen in deze "barre tijden" is het erg afzien... Geen Liesje meer kunnen drinken, dus wel.... Lekker thuis op de bank. Geniet er maar lekker van!

Bierstijl: Blond bier
Alc.: 6,8 vol%
3/4 liter - € 10,00 

Stadsbrouwerij Cambrinus

REFTER

Ons stadskloosterbier "Refter" is ook op fles beschikbaar. Een bier om samen te delen en heerlijk van te genieten, zeker wanneer je verplicht binnen moet zitten.

Bierstijl: Tripel
Alc.: 9,8 vol%
3/4 liter - € 10,00

Stadsbrouwerij Cambrinus

DROGE NAP

We kunnen het niet maken om voor onze vaste gasten de Droge Nap niet af te vullen. Daarom speciaal voor hen, onze Tripel, de Droge Nap.

Bierstijl: Tripel
Alc.: 9,5 vol%
3/4 liter - € 10,00

Stadsbrouwerij Cambrinus

MAGISTRAAT

Ons zwaarste speciaal bier, een krachtige volle smaak en een romige afdronk. Ondanks het hoge alcoholgehalte een goed doordrinkbaar bier.

Bierstijl: Barley Wine
Alc.: 12,5 vol%
3/4 liter - € 10,00 

Stadsbrouwerij Cambrinus

MYSTERY-BEERGAME PAKKET

Speel mee met de MYSTERY-BEERGAME met mooie prijzen!! In het bierpakket zitten 3 flesjes met "onbekend" bier en een mooi bierglas. (één Beergame-set bestaat uit 10 dezelfde bierpakketten, na verkoop van een Beergameset start een nieuwe serie!!)
Klik hier voor meer info over de MYSTERY-BEERGAME

€ 10,00 per pakket, incl bierglas

BESTEL GEBOTTELD BIER

Druk op de bestelknop om naar de bestelpagina te gaan!