ETEN EN DRINKEN BIJ DE BROUWER

B E E R  –  B U R G E R S  –  B I T E S 

Bij de Stadsbrouwerij ligt de focus op Bier, Hamburgers en Hapjes.

BIEREN
In totaal zijn er 18 bieren op de tap te vinden. Van deze tapbieren zijn vijf à zes bieren huisbieren. Met de seizoenen mee worden verschillende bierstijlen gebrouwen, zoals de Hanzebock (dubbelbock), SjoS (Urtyp Pilsner), Witte Wolf (Belgisch Wit). Voor een compleet assortiment van huis- en gastbieren klik hier op onze bierkaart.

BITES & BURGERS
Wat past er beter bij elkaar als bier en lekkere bites!! Daarom voeren wij een ruime hapjeskaart, die in combinatie met onze bieren een mooi samenspel vormen. Naast onze topper “Bierfriet” hebben we allerlei bites, al dan niet huisgemaakt. “Beer & Bites” zorgen voor een gezellig samen zijn.  Ook vindt u een aantal mooie, pure Burgers op de kaart. Hamburgers gemaakt van het vlees van het Lakenvelder rund.  Klik hier voor onze hapjeskaart

BELEVING
Waar vindt u een horecaplek in Zutphen waar zoveel te beleven valt, zowel op het gebied van drank als eten. Kijken hoe de brouwer z’n bieren brouwt, terwijl u samen geniet van High Beer, een rondleiding/bierproeverij, lunch, diner, borrel of hapje; Of wat denkt u van een feestje in de gewelvenkelder; een compleet verzorgd arrangement, een whisky- of cognac-proeverijen. Noemt u maar op, ons is niets te dol. Dus voor een gezellig dagje/avondje uit, alleen of met familie of vrienden, u bent bij de Stadsbrouwerij aan het juiste adres.