ETEN EN DRINKEN BIJ DE BROUWER

BIER & BURGERS

Bij de Stadsbrouwerij ligt de focus op het voeren van een hoog kwalitatief assortiment van Bieren en Burgers.

BIEREN
De Stadsbrouwerij heeft naast haar exclusieve speciaal bieren uit eigen brouwerij, ook een ruime keuze aan andere gastbieren op de tap.  In totaal zijn er 18 bieren op de tap te vinden. Naast de “standaard” huisbieren wordt er met de seizoenen mee gebrouwen, zoals in de zomer onze heerlijke frisse “Witte Wolf”  (tarwebier) en in de winter de inmiddels befaamde “Magistraat”, een Barley Wine van 12,5% alc. Het assortiment aan (speciale) koffies, theeën en frisdranken is erg uitgebreid. Ook onze wijnen, gedistilleerd en overige dranken mogen er zijn en zijn allen geselecteerd op hoge kwaliteit.

BURGERS
Bij de Stadsbrouwerij vindt u verschillende American Style Burgers. Allen bereid met 1e klas patty’s, toppings, kazen en sausen.

DUURZAAMHEID
Bij de keuze voor kwaliteit van de ingrediënten wordt ook sterk gekeken naar duurzaamheid. Bij de Stadsbrouwerij worden zoveel mogelijk gerechten bereid met ingrediënten en producten van duurzame afkomst. Bij duurzaamheid staan optimale leefomstandigheden en dierenwelzijn en voorop. Het vlees van de Black Angus runderen, de vier sterren biologische Meyselbergh varken, de LabelRouge kippen en gecertificeerde visvangst zijn voor ons vanzelfsprekende keuzes. Veel gerechten op de menukaart van de Stadsbrouwerij worden door de koks bereid met de speciaal bieren van de Stadsbrouwerij, waarbij ook bieren worden aanbevolen bij de gerechten, het zgn. “Beer&Foodpairing”.

BELEVING
Waar vindt u een horecaplek waar zoveel te beleven valt, zowel op het gebied van drank als eten.
Kijken hoe de brouwer z’n bieren brouwt; samen genieten van High Beer; een rondleiding/bierproeverij; lunchen; dineren; borrelen; hapjes; feestjes in de gewelvenkelder; compleet verzorgd arrangementen;  whisky-/ cognac-proeverijen; voor een gezellig dagje/avondje uit bent u bij ons aan het juiste adres.