ETEN EN DRINKEN BIJ DE BROUWER

B E E R  –  B U R G E R S  –  B I T E S 

Bij de Stadsbrouwerij ligt de focus op Bier, Hamburgers en Hapjes.

BIEREN
In totaal zijn er 18 bieren op de tap te vinden. Van deze tapbieren zijn vijf à zes bieren huisbieren. Met de seizoenen mee worden verschillende bierstijlen gebrouwen, zoals de Hanzebock (dubbelbock), SjoS (Urtyp Pilsner), Witte Wolf (Belgisch Wit). Voor een compleet assortiment van huis- en gastbieren klik hier op onze bierkaart.

HAMBURGERS
Bij de Stadsbrouwerij vindt u een ruim assortiment aan American Style Burgers. Onze hamburgers zijn huisgemaakt, ruim bemeten en bereid met 1e klas patty’s, toppings, kazen en sausen. Wilt u de verschillende hamburgers naast elkaar proeven? Wij hebben dan voor u “Burger-Sharing”. Bij “Burger-sharing” ontvangt u 6 verschillende hamburger-patty’s van kleiner formaat, met verschillende mini-buns en diverse toppings die de koks gebruiken bij het samenstellen van de hamburgers. U kunt bij sharing zelf uw favoriete burgers aan tafel samenstellen en heerlijk met elkaar delen. Uiteraard zit bij de burger-sharing ook steakhouse frites, verschillende sauzen en American Coleslaw.  Klik hier voor onze hamburgerkaart.

BITES
Wat past er beter bij elkaar als bier en lekkere bites!! Daarom voeren wij een ruime hapjeskaart, die in combinatie met onze bieren een mooi samenspel vormen. Naast onze topper “Bierfriet” hebben we allerlei bites, al dan niet huisgemaakt. “Beer & Bites” zorgen voor een gezellig samen zijn.  Klik hier voor onze hapjeskaart

BELEVING
Beer , Burgers & Bites geven beleving. Waar vindt u een horecaplek in Zutphen waar zoveel te beleven valt, zowel op het gebied van drank als eten. Kijken hoe de brouwer z’n bieren brouwt, terwijl u samen geniet van High Beer, een rondleiding/bierproeverij, lunch, diner, borrel of hapje; Of wat denkt u van een feestje in de gewelvenkelder; een compleet verzorgd arrangement, een whisky- of cognac-proeverijen. Noemt u maar op, ons is niets te dol. Dus voor een gezellig dagje/avondje uit, alleen of met familie of vrienden, u bent bij de Stadsbrouwerij aan het juiste adres.