ETEN EN DRINKEN BIJ DE BROUWER

B E E R,  B U R G E R S  &  B I T E S

Bij de Stadsbrouwerij ligt de focus Bier, Hamburgers en Hapjes.

BIEREN
Naast de exclusieve speciaal bieren uit eigen brouwerij heeft de Stadsbrouwerij ook een ruime keuze aan andere gastbieren op de tap.  In totaal zijn er 18 bieren op de tap te vinden. We voeren een 5-tal huisbieren die standaard op de tap staan, maar met de seizoenen mee worden er ook andere bierstijlen gebrouwen, zoals de Hanzebock (dubbelbock), SjoS (Urtyp Pilsner), Witte Wolf (Belgisch Wit). Voor een compleet assortiment van huis- en gastbieren klik hier op onze bierkaart.

HAMBURGERS
Bij de Stadsbrouwerij vindt u een ruim assortiment aan American Style Burgers. Onze hamburgers zijn huisgemaakt, ruim bemeten en bereid met 1e klas patty’s, toppings, kazen en sausen. Wilt u de verschillende hamburgers naast elkaar proeven? Wij hebben dan voor u “Burger-Sharing”. Bij “Burger-sharing” ontvangt u 6 verschillende hamburger-patty’s van kleiner formaat, met verschillende mini-buns en diverse toppings die de koks gebruiken bij het samenstellen van de hamburgers. U kunt bij sharing zelf uw favoriete burgers aan tafel samenstellen en heerlijk met elkaar delen. Uiteraard zit bij de burger-sharing ook steakhouse frites, verschillende sauzen en American Coleslaw.  Klik hier voor onze hamburgerkaart.

BITES
Bier en lekkere hapjes horen onlosmakelijk bij elkaar! Daarom voeren wij een ruime hapjes/tapas kaart die in combinatie met onze bieren een mooi samenspel vormen. Naast onze topper “Bierfriet” hebben we allerlei bites, al dan niet huisgemaakt. “Beer & Bites” zorgen voor een gezellig samen zijn.  Klik hier voor onze hapjeskaart

BELEVING
Waar vindt u een horecaplek waar zoveel te beleven valt, zowel op het gebied van drank als eten.
Kijken hoe de brouwer z’n bieren brouwt; samen genieten van High Beer; een rondleiding/bierproeverij; lunchen; dineren; borrelen; hapjes; feestjes in de gewelvenkelder; compleet verzorgd arrangementen;  whisky-/ cognac-proeverijen; voor een gezellig dagje/avondje uit bent u bij ons aan het juiste adres.

DUURZAAMHEID
Bij de keuze voor kwaliteit van de ingrediënten wordt ook sterk gekeken naar duurzaamheid. Bij de Stadsbrouwerij worden zoveel mogelijk gerechten bereid met ingrediënten en producten van duurzame afkomst.