CHOCOLADEFESTIVAL ZUTPHEN

Zondag, 30 september 2018, is het weer zo ver….. CHOCOLADEFESTIVAL in Zutphen!!
Voor de 15e keer op een rij staat Zutphen weer helemaal in het teken van CHOCOLADE.

Als Stadsbrouwerij doen wij weer graag mee met het chocoladefestival; ook dit jaar hebben wij als thema:

“BIER  &  CHOCOLADE”

  • Stadsbrouwerij Cambrinus heeft tijdens het Chocoladefestival 2018 twee leuke chocolade-attracties:
    Chocoladebier op de tap en een proeverij van bier en chocolade.Het bier is afkomstig van brouwerij Van Onsebrouk, Kasteel BARISTA CHOCOLATE QUAD
    Bier en koffie/chocolade, twee werelden, voortaan verenigd in de Barista. De aroma’s en de smaak van karamel, cacao en geroosterde mout sluiten naadloos aan met het ‘zwarte goud’ en chocolade. Het bier bouwt een bruggetje naar de wereld van de warme drank, met de verwarmende alcohol in de afdronk.
    Voor genieters, een prachtig bier met alcoholpercentage van 11 vol%.
  • Proeverij van chocolade en bier; In de gewelvenkelder van Stadsbrouwerij Cambrinus, kunt u om 14.00 en om 16:00 uur deelnemen aan een van de proeverijen van bier en chocolade. In de sfeervolle ruimte met prachtige gewelven wordt chocolade samengebracht met 3 verschillende huis gebrouwen bieren. Wij laten u proeven dat chocolade niet alleen samen gaat met koffie, thee, port of whisky, maar ook bijzonder goed samen gaat met (speciaal)bier. De bieren komen vers van de tap van de Stadsbrouwerij en de chocolade is uiteraard afkomstig uit het atelier van de Zutphense chocolatier Huub Janson, de drijvende kracht achter het Chocoladefestival.

Deelname aan de proeverij van bier en chocolade bedraagt slechts € 7,50 p.p.
Graag vooraf aanmelden bij de bar in het grandcafé van de Stadsbrouwerij aan de Houtmarkt 56B.
– i.v.m. de doorloop van de proeverijen wordt u verzocht 5 minuten voor de proeverij begint in de gewelvenkelder aanwezig te zijn –

Starttijden van de verschillende proeverijen zijn:

  • 14:00 uur en om 16:00 uur

Tijdsduur van de proeverij is ca. 45 minuten. De proeverij wordt verzorgt door Gerrit Wolf, de brouwer van de Stadsbrouwerij. Het maximaal aantal deelnemers per proeverij is 25 personen  (vol = vol!).

Benieuwd naar het volledige programma van die dag, kijk dan even op de website van het Chocoladefestival.

%d bloggers liken dit: