Bierproeverij en Tap-takeover Gulpener Bierbrouwerij

Evenement:       Bierproeverij speciaal bieren Gulpener Bierbrouwerij en Tap-takover van 8 zelftaps

Locatie:              Stadsbrouwerij Cambrinus, Houtmarkt 56B, 7201KM Zutphen

Datum:                donderdag, 10 januari 2019

Tijdstip:               20:00 uur

Wat kun je die avond onder meer verwachten?

Presentatie en degustatie van 3 bijzondere bieren van de Gulpener Bierbrouwerij en 1 collab-brew van Stadsbrouwerij Cambrinus samen met de Gulpener bierbrouwerij.

  • Mestreechs Aajt

Vernoemd naar ‘Maastrichts Oud’, diep bruin bier, rinsig met een laag alcoholpercentage en minimale rijping van 1 jaar in eikenhouten vaten

  • Dort – Limited Edition –        

Gulpener Dort is Nederlands eerste speciaalbier, voor het eerst gebrouwen in 1953. Maar nu als Limited Edition met een lichte dry hopping

  • Gulle Tinus                                

(2e editie van de Gulpener Bierwijn, een krachtige, barrel aged bier-wijn blend. Een mooi voorbeeld van de samenwerking met Wijngaard St. Martinus. Proeft het naar bier of naar wijn of beide?

  • Rogge Vorst                             

De introductie van een nieuw speciaal bier. Het resultaat van de gezamelijke brouw door de brouwers van Stadsbrouwerij Cambrinus en de Gulpener Bierbrouwerij. Een Collaboration Brew met een bijzonder roggebier.

  • Beer & Food-pairing            

Laat je verrassen door onze chef-kok Ronald, want hij gaat genoemde bieren pairen met bijpassende hapjes

Tap-takeover                   

Na de Beer & Food tasting wordt een van onze zelftapwanden voor een maand overgenomen door de Gulpener Bierbrouwerij. Met een tapkaart, die je bij de bar kunt kopen, kun je gedurende een maand 8 stuks verschillende bieren van de Gulpener Bierbrouwerij zelf tappen op deze tapwand.

Prijzenpakket

Net als bij onze eerste tap-takeover in november jl. wordt ook deze keer een stempelkaart met mooie prijzen ingezet. En ook dit keer wordt het bierproeven extra beloond! Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je een ¾ liter fles “Rogge Vorst”

Verder ding je met je ingeleverde stempelkaart(en) mee naar verschillende prijzen die beschikbaar worden gesteld door de Gulpener Bierbrouwerij. De hoofdprijs houden we nog even geheim tot 10 januari a.s., maar die is zeker niet mis!

Kosten

Voor deze avond vragen we slechts een kleine bijdrage van € 10,00 p.p. Heb je zin om dit mee te maken? We hebben nog enkele vrije plekken voor die avond.

Schrijf je in via onze website of bel  0575 546688.

%d bloggers liken dit: