BIERBROUWERIJ

STADSBROUWERIJ CAMBRINUS
Stadsbrouwerij Cambrinus is het grandcafé van de Hanze-Stadsbrouwerij en is gesitueerd in de historische binnenstad van Zutphen. Naast het cafégedeelte is er ook een authentiek middeleeuws proeflokaal en een gezellig terras. Achterin het grandcafé worden in de eigen brouwinstallatie de speciaal bieren van de Hanze-stadsbrouwerij gebrouwen.

SPECIAAL BIEREN
Bij de Stadsbrouwerij worden zowel bovengistende- als ondergistende bieren gebrouwen. De bieren worden niet gefiltreerd en/of gepasteuriseerd, waardoor de volle smaak van de gebruikte ingrediënten in de bieren aanwezig blijft. De grondstoffen worden door de brouwer streng geselecteerd en continue bewaakt op kwaliteit. Naast de huisgebrouwen bieren kent de Stadsbrouwerij ook “gastbieren”. In totaal komen op 34 bieren vers van de tap. Van deze 34 biertappunten zijn er 16 zelftaps, waarbij u zelf de bieren kunt tappen aan de twee hiervoor ingerichte tapwanden. 

KWALITEIT
Bij de Stadsbrouwerij staat het leveren van kwaliteit en service aan de gasten voorop. Ons doel is dan ook de gasten te laten genieten van alle producten die wij leveren. Bij de Stadsbrouwerij kunt u naast de bieren ook terecht voor gewoon een heerlijke kop koffie, een drankje, hapje, High Beer, lunch- en/of dinergerecht.

Stadsbrouwerij Cambrinus,  the place to Beer….!

%d bloggers liken dit: